Priser:

Alle priser i butikken er angivet i DKK og incl. 25% moms.

Ingen gebyr:

Bemærk vi tager ikke gebyr – og dette gælder uanset købets størrelse. 

Rabatordninger:

Ingåede aftaler om rabatter kan ikke kombineres med

i forvejen nedsatte varer.

Betalingsbetingelser:

Netto kontant (med mindre andet aftales)

Betalingsmåder:

  • Dankort, og Internationle betalingskort, samt MobilePay
  • Bankoverførsel - overfør/indsæt beløb, i Sydbank på Regnr.6813  Kontonr. 0001088962

Sikkerhed:

Når du betaler med kort i BMB Kunstnerartikler’s webshop – kan du regne med stor sikkerhed i transmissionen af dine data. BMB Kunstnerartikler. har en krypteret (SSL) forbindelse til PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service. Det betyder at andre ikke har mulighed for at se dine data, og dermed stor sikkerhed for dig. Det beløb du har købt for, trækkes først fra din konto, når varen afsendes. Ved bankoverførsel, sendes varerne når beløbet er registreret på kontoen.

Forbehold:

BMB Kunstnerartikler tager forbehold for prisstigninger, valutaændringer, afgiftsændringer,

force majeure, udsolgte varer og trykfejl.

Vores sortiment og priser kan ændres løbende og uden varsel. Alle aftaler indgået med BMB Kunstnerartikler indgåes på Dansk

Returret/Reklamationsret:

Ved fjernsalg har du som køber 14 dages returret, fra det tidspunkt du har modtaget varen. Såfremt du af en eller anden årsag fortryder dit køb indenfor 14 dage, og forudsat, at hele beløbet er betalt, tilbagebetaler BMB Kunstnerartikler hele beløbet, som du har betalt hvis varen er i ubrudt emballage. Tilbagebetaling sker umiddelbart efter at BMB Kunstnerartikler har modtaget varen retur. Hvis varer er beskadiget eller forringet på grund af en kundes behandling på anden måde, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber, skal kunden betale for en eventuel værdiforringelse af varen.

Kunden må prøve og undersøge varen for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på fx samle et staffeli. Man kan sige, at kunden må åbne emballagen for at undersøge varen på samme måde som man har lov til i en fysisk forretning.

Fastsættelse af fradraget for værdiforringelse:

Hvis en kunde har håndteret en vare på en måde der ligger udover hvad man må i en fysisk forretning og det har medført forringelse af varens værdi, kan der foretages fradrag i tilbagebetalingen for værdiforringelsen.

Fradraget skal fastsættes som forskellen mellem salgsprisen for en ny vare og markedsprisen ved

salg af varen i den stand, den er efter tilbageleveringen.

BMB Kunstnerartikler giver i henhold til købeloven 2 års reklamationsret på alle solgte varer, hvor fejlen/manglen skyldes varen og ikke forkert anvendelse og behandling af varen.

Sådan returnerer du en vare:

Varer skal returneres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Returner varen til BMB Kunstnerartikler med angivelse af ordrenr. Vi gør venligst opmærksom på, at returnering af varer sker for egen regning, og vi anbefaler derfor, at du returnerer varen med PostDanmark med modtagerkvittering, således at forsendelsen kan spores/efterlyses. Vi modtager ikke varer der returneres som efterkrav.

Oplysning om klagemulighed.

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til  Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,  Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. 
Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.  Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse bmbkunst@bellakunst.dk

Priser forsendelse:

Forsendelsesomkostningerne varierer med forsendelsens vægt/pakkestørrelse.

Når du køber vil du få oplyst pris på forsendelsen. Vi sender med PostNord

Vi leverer forsendelser på flere måder:

Pakker uden omdeling – afhentes på nærmeste Postudleveringssted – fra kr. 39,50

Pakker med omdeling til din adresse – fra kr. 49,00

Inden du kommer til betaling kan du ved hvert køb se fragtpris for aktuel vare.

Når du gennemfører et køb, vælger du leveringsmåde (med eller uden omdeling)

Bemærk:

På visse forsendelser af staffelier, store lærreder, rammer m.m. tillægges PostDanmarks takst for volumen.

Dette oplyses altid før køb – og i den mail der afsendes umiddelbart efter ordren  er gennemført.

Alle ordrer ekspederes i den rækkefølge de indgår, og alle lagervarer sendes indenfor 1-4 dage.

I butikken kan du se hvilke varer vi fører som bestillingsvarer og som først skal bestilles hjem -fx. blindrammer. svæverammer i specialmål, lærreder i specialmål  m.m. – der vil leveringstiden typisk variere fra 6-8 dage. Dette får du oplyst på mail ved ordreafgivelse.